Wednesday, October 15, 2008

America Here I Come!!!

Have you ever ordered Nasi Goreng USA?

But have you heard someone ordering Nasi Goreng America?

Sounds pelik but cute. Kene cube try test ni nanti...

::Note::
Nasi Gogheng Ameghika for those who fails their R

10 comments:

boyam said...

my fav!!!!!!!!!!
ajak la sebu jadi lunchmate korang, byk secret tuuuuu heheheh

Caieja said...

sebu macam ada geng lain je... nanti aku try ajak

Azmi Rahman said...

Org yg fail R tu, kalo nk kasik pebaik senang je...

Suruh dia bela ayam hidup sekor. Pastu practice panggil ayam tu. "Kuuurrrrrr Kuurrrrrr". InsyaAllah, mujarab!

rAihAnA said...

huu sebu sepatutnye mnjadi geng saye!!!

Caieja said...

::azmi rahman::
Ataupun practice sebut Ferrero Roche

::raihana::
takpe2... nanti kami2 di sini tgk2kan sebu utk rai eh???

Tenno said...

bukan sebu lah..has!!

::raihana::
invite me as ur blog reader...

boyam said...

rai,
invite la aku..

D3mOn|c said...

wah ni pun best gak...


jaurod...


cam jowood jer...pengeluar game horde yang xbest...wakkakakakkaka...


nanti ade orang marah dgr aku cakap ni....:P

Tenno said...

hahaha...nasib baekk dia tak dgr...dia bace jer...oit..
x best tak yah la main...apedaaa!!!

Caieja said...

::tenno & d3mon|c::
bayar 20 sen sbb gaduh dalam comment blog aku