Tuesday, March 3, 2009

HAPPY BIRTHDAY!!!

Speki Kun...

Happy Birthday.

Borrow a quote from Harriet Tubman, he said;
Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.

And I really mean it.

Spek, Happy Birthday. Glad to have you in my circle of friends.Picture: Deviant Art / Gandionco

9 comments:

Tenno said...

speki-sama...selamat panjang umur..dan dipermudahkan jodoh dgn si dia...aminnn!!!!


p/s: sori caieja...ter'guna' channel ni utk wish speki..huahuahuahauah

ibuadam said...

kenapa beday aku takde tribute entry dari syaja??
hhuuuuu....

Caieja said...

::tenno::
sila2

::ibuadam::
ko nyer aku shout kuat2 kat YM K.... lesing jugak nanti... ko kan kawan di alam lain, mana bole sama ngan org lain

rAihAnA said...

haha sy pny lagi laa kat blog n ym pn takde..

D3mOn|c said...

aku lak alam mane satu?

boyam said...

aku pun same, wakakakakaa

verificaton word: ideleak
(leaking idea???)

Caieja said...

::Raihana::
Ralat... Akui kesilapan kerana terlupa akan birthday Rai...

::D3mon|c::
Nanti ko dapat Demon baru... :p

::Boyam::
Takleh... tak berani wish lebih2 org dah kawen :p

Firdaus Wahab said...

Thanks a million syaja and ainuddin... Aku baru sempat bukak blog...
Happy to etch those quoted quotes of yours deep within my conscience, as an emblem of motivation in forging days ahead...

And thanks ainuddin for the remembrance!!
-- You guys being in my circle of friends...that pleasure is all mine --

Anyway, to all yg tak dapat wish from syaja... Happy Belated and Upcoming Birthday Wishes from me!!!
- Jangan Mare gue...Ini sume tak disengajakan...heheh -

Firdaus Wahab said...

soklan?? ibuadam ni ibu Rio Adam Riono Suprianto ke??huhuh klu bukan... plis ignore...vry sorry
m(_ _)m