Monday, December 28, 2009

Biggest Loser

"Yes, I'm fat, but you are ugly. At least I can diet". Penah baca statement tu kat kete sape ntah... macam cool je... hihi...

Ye... semalam ada kawan tanya, how's life... as always, pertanyaan sedemikian akan dijawab 'ok, nothing to be proud of'. Then it takes me to think a while, betul ke takde pape untuk di proud of? Ye la, tak sambung belajar, tak kawen lagi, tak dapat anak lagi, dan berbagai lagi la yg belum...

Tetiba datang idea... eh.. I should be proud of myself la... penat aku menjaga diri, menjaga makan dan exercise 6 bulan ni, dan menurunkan 12 kilo... takkan la tak bagi peluang kat diri yg takde pape ini berasa happy dan takbur sket... Jadi, kesimpulannya, I have somethin to share with, I manage to be 12 kg thinner than last 6 months. =)

Happy??? of course... got another kgs to be cincang!!!

13 comments:

FJ said...

i SO need to shed the excessive 5 kilos of my you-know-what!

Caieja said...

Jom join the club...

boyam said...

12 kg = 26.455 lb

perghhh, tulang ada lg??

Caieja said...

tulang, isi perut, semua ada lagi... tapi kalau ko ngumpat aku, lagi cepat la ilang.. =p

Tenno said...

i am the opposite...huhu

Caieja said...

opposite pebendenye... ko dapat further study da, ko dapat keje besttttttt... dan sebagainya...

anne said...

it is good now that you're happier n losing weight :)

aku happier tp gain weight ok hahaha

Caieja said...

::anne::
u deserve the gain k... ur SKINNY

fusarium solani said...

Shaja,

Hebat tu weh, bukan mudoh nak turun berat badan.

Aku tengah tutor seorang cyclist newbie yang berat over 120kg utk turunkan berat badan dia through cycling.

So, be proud of yourself. :)

Lady Qay said...

wahhh bgus tuh..2kg in a month scara purata...give urself a pat in the back...

hilallazmi said...

syaja... ltk gambar ar nak tgk!!!! mesti bertambah bergaya....

Caieja said...

::hilallazmi::
takde... tak bergaya pun... biasa je...

some even said i'm better gemuk... har har har

++ hainey ++ said...

wahh bestnyee turun 12kg...best best ;)