Sunday, December 7, 2008

Selamat Hari Raya Qurban

Selamat Hari Raya Qurban.

Kepada sesiapa yang berkorban, semoga amal ibadah diberkati... Insya-Allah.

Bagi yang belum lagi, let's embrace the spirit of Qurban.

For those yang berkorban untuk company terchenta, God bless... :p (Specially dedicated to Tenno and D3mon|c)

10 comments:

Abang Long said...

Selamat Hari Raya Haji.

Buat korban tak tahun ini ?

alaf21fc said...

Salam hormat. Maaf, iklan sikit. Jom sertai kuiz novel. TERIMA KASIH.

Aliff said...

Selamat Hari Raya Korban, aku pun berkorban untuk pejabat! He!he!

Caieja said...

::Abang Long::
Selamat Hari Raya ...
Maaf Zahir Batin

::Aliff::
Mmg untung kompeni ada org2 macam kamu2 semua nih.. :p

ko tau sape aku said...

-_______-"

huh....

xdapat bayangkan kalo raya aidilfitri lepas kitorang 2 orang kene raya kat sini....

almost...


huh....

Caieja said...

::ko tau sape aku::
kalaula jadi macam tu, best employee la korang...

tak pun best candidate yg bakal hilang this coming new year.

hihi

aku bowing said...

wow wee..i like ^_^

ko tau yang ner satu aku suka..wakakakakak..

kire next batch "tsunami"..kwang2..wait n see ^_^

pastu, sumer naik senior.. -___-"

Caieja said...

::aku bowing::
LOL

boyam said...

happy belated raya haji..
ckp kat anne invite aku utk blog dia k

Caieja said...

::boyam::
baik2

nanti aku bagitau anne