Thursday, November 13, 2008

Choco Fountain - HAPPY BIRTHDAY!!!

HAPPY BIRTHDAY!!! Hope you will be having a sweet life as this sweetie. Wishing you all the best and may all the blessing will be poured upon you.


One sweet day, kite carik chocolate fountain yang macam ni eh...

6 comments:

choco fountain said...

Waaaahhh.... tenkiuk... tenkiuk... dah tue dah... hehehhe... tapi kalau dapat cekelat cam lam gambar tuh... peeerrrrgghhh.... pengsan!....

Pelukis Itu said...

Ahhh,aku nak jugak!!!I want my share of Endorphine!!!

*Neeway,thnx 4 the mint+chocolate chip Ice cream frm Baskin Robins..."Ske,Ske Sgt"*Sambil mimic sore awek iklan chewing gum kat pggung wyg tu...

farouq said...

aku nak choco fountain mcm tue..ingat yer...aku nak juga

D3mOn|c said...

aku nak choc fountain kecik je..senang nak makan...

mekaseh...

Caieja said...

::choco fountain::
pengsan takpe... jangan terbersalin sudah... hihihi

::pelukis itu::
ko pun nak gak???

::farouq::
bole2... dalam misi jalan2 carik makan yg setereusnya...

::d3mon|c::
nanti abis macam umah choco fountain... sedih je tak sempat rasa

choco fountain said...

takpe takpe... next besday sabrina try nak ader cekelat fountain... tu pun kalau tak terberanak lagiks... hehehhe...