Monday, November 3, 2008

Penderaan Mental

It was really a mental torture to browse all these in less than 1 hour...


Fine... better an hour than never kan...

At last manage to get a copy of Pramoedya.

And Dilema Melayu (not too late to study this I think).

And Islam, The Misunderstood Religion.

Bet there will be next visit. Thanks Chowrasta!

P/S: Mekasih ya because sudi nunggu gwe depan kantor pak polisi.

9 comments:

Anonymous said...

dilema melayu pun dapat ke?tak nampak pun hari tu.
next time pi lama lama sikit.pedulikan depa dengan jeruk-jeruk depa.

-orang bukan yang berasal dari lombok yang sempat menunggu depan kantor polisi hari itu-

Caieja said...

::orang bukan yang berasal dari lombok yang sempat menunggu depan kantor polisi hari itu::

:) dapat! dapat!

betul2... Next time kene bertapa kat situ dulu baru dapat screen buku2 antik. Best gile.

owh... kene beli samosa n nescafe buat bekal carik2 baca2 buku...

Obefiend said...

heavennnnnnn

banyak nye buku. sayang bukan di malaya

Caieja said...

::obefiend::
Chowrasta@Penang.

*kaget sama lawatan mengejut Pak Obefiend

FJ said...

Do, jangan lupa hadam dan resensi Pak Pram untuk aku!

Caieja said...

::fj::
baik2...

beb, ada pertandingan tulis essay, organizer - mph.

*lupe macam mana nak buat book review, but i'll try to prepare one for you.

FJ said...

ohh,essay?? my time has passed la.eh,did i tell u me n my mates, mel n ravan menang penulisan ilmiah during DPA??masa tu dia buat pertandingan utk satu jabatan INTAN n we were forced to join. xsgka lepas, first prize plak tuh!:p well, didn't score much; dapatla sijil INTAN n a 100 bucks each.we did on conflict management,in english.twas a nice feeling cs dah lama tak menang2 hadiah camni. tp my sis ske msk ptdgn. will definitely tell her abt dis.

fusarium solani said...

Dulu duduk lama di Penang, memang bazar inilah apabila jiwa tergasak ke dinding tempat mencari ilham. Khazanah ilmunya boleh melekakan diriku dari awal pagi santak ke petang!

Pelukis itu... said...

Peringatan utk diri sendri....Chowrasta bukanlah kedai Samosa...:P