Thursday, July 31, 2008

Come and Dine With Me

My new baby is home!!! It's a microwave. Jadi, masa bulan posa, senang la nak reheat foods and lalala...

But the best thing, it comes with a cookbook. Nanti, bila dah try and jadi, jemputla datang ke rumah and dine with me. Among the meal that fascinate me...

You can clearly see the frog segment. It needs distinguish cooking skill to prepare this mouth watering dishes. :p

See... The presentation of this soup is very simple but elegant. With the pigeon head coming out from the bowl, wow... isn't tantalizing?

Best kan kalau dapat prepare ni... Pergh...

6 comments:

Tenno said...

alamak..
aku tgh makan pulut kuning..
yeks..geli siyut...
"Grosssss!!!"....

munge said...

yummy yummy....

D3mOn|c said...

psycho

boyam said...

waaaaaa bes2
aku suker katak masak tempoyak
yummy!!!

ibu adam said...

erkk...mouth watering ka stomach twisting ni?hahhah..

aku ada request..nak pineapple upside down satu!!baked using ur brand new baby. (makesure masih ada bau kedai lagi..hahha)

Caieja said...

::to all::
Hehehe... tapi aku rasa, kalau katak tu buat masak lemak macam si boyam suke macam best jugak kot...

yg mana geli2 tu, disqualified la nak ber'dine' kat umah aku... (wallauweh... macam betul2 aku nak masak mende tu je)

mmg la saiko, sape yg prepare cookbook tu pun saiko...