Friday, July 25, 2008

It's a Small World


Last few days, I received a phone call from my long lost (14 years) friend.

Today, I was informed that my long lost friend is actually a good friend to my teammate.

Then, I just realize that my officemate was once my classmate for about 1 month.

Life is awesomely full of surprise. \(^-^)/

::UPDATE::
One of my classmate, was actually a subordinate to my sifu. Hehe... Nasib baik die dah keje lain, kalau tak, sia-sia semua rahsia sekolahku pecah kepada sifu.

6 comments:

fusarium solani said...

dunia ini memang kecil, dalam susunan planet pun kita sedang-sedang saja!

boyam said...

whos dat??

D3mOn|c said...

sape sifu?? sape classmate??

betul ke dunia ni kecil??


hahhahahhhaahha

Caieja said...

::fusarium solani::
Kecik je... balik2 tang tu

::boyam & D3mon|c::
erm... officemate tu zul... zul CR.

teammate tu Roxxane

classmate lama tu ko tak knal kot

Sifu pun ko tak knal

Kawan aku yg subordinate sifu pun ko tak knal.

Pelukis Itu said...

Dan Opis-mate ko tu kwn aku dari sekolah rendah smp sekolah menengah,hahahaha....

Caieja said...

::pelukis itu::
Haah... jgn la spy aku sampai macam tu sekali... kalau nak tau update aku, tanya je la... wawawa