Wednesday, July 9, 2008

Dark Hero

I want to watch BATMAN. I can't wait to watch BATMAN. And I'm so exited. I want to watch Mr. Joker and how he drowned into this character. I really hope this going to be GREAT!!! Cepat laaa.....
P/S: Kakak Choco Fountain, jgn lupa gathering kite untuk BATMAN. Nak tempat best-best.

13 comments:

choco fountain said...

jom!!... nanti tanyer forest... kalau tak dapat sabtu depan... gi sabtu depan depan... ok tak?

boyam said...

sabtu depan xleh..
g sabah
sabtu depan2 larrr

Caieja said...

::boyam::
tak abis2 honeymoon... Dooh... tgk la cenggane... bergantung kepada kesabaran aku dan kawan2...

::choco fountain::
hihi... best2... dengan adanya encik forest sebagai pengarah program, mesti lagi best!

choco fountain said...

camne nak masukkan gambar2 biler buat comment?... pesal choco nyer tak de gambar?

Caieja said...

sebab choco tak de blog kot... so ur identity die tak update dari blog. I guess so la...

boyam said...

Puan choco,
Ada org tu kan cam jeles jer x leh honeymoon =)

boyam said...

choco bab2 blogging ni out sket
hehehhe
xpe, korang g la tgk dulu yerk.. kalo bes kasi tau sama boyam k..

fusarium solani said...

wah, nak ikut pi tengok batman!

Caieja said...

::fusarium solani::
Hehe... takut ko terkejut je berkenalan ngan kami2 yg riang2 ini...

::boyam::
sudahla... setakat honeymoon... aku makan honeydew hari2 tak bising pun...

D3mOn|c said...

dah mati pun heath ledger...

D3mOn|c said...

honeymoon lagi best..boleh makan macam2..bukan setakat honeydew jer....

mmmmmmmmmmm....


hahhahhahha

Caieja said...

::d3mon|c::
AAAAAA sengallll... ko berjangkit ngan boyam eh? haihs

boyam said...

aku sokong demonic hahahahha