Thursday, July 24, 2008

DISTURBED 03

Kenapalah manusia ni letak cart tu kat situ. Bukan ke menyusahkan hidup tuan WJM 6701? Bukan la jauh sangat nak letak balik cart tu kat tempat die. Pandai amik tak pandai simpan. It doesn't mean kalau seme org buat macam tu, it is generally acceptable. Pikirlah pasal kemaslahatan org lain... Wow... aku jadi emo bile tgk org buat mende macam ni.

::Insiden yang lain::
Aku jadi panas kan...


Tapi, dalam geram2, ada juga manusia budiman yang tolong alihkan cart2 itu. Manusia budiman tu pemilik kepada kereta ini... Terima kasih Encik Budiman!



7 comments:

D3mOn|c said...

nanti lah aku bagi link....

link kat website aku , aku ader bagi ape...ahhahhahahhahhah

Caieja said...

::d3mon|c::
yg kat amri nye blog tu?

mimiko said...

wow...


ari tu ada org letak trolley kat belakang keta NBT 838 A.K.A 'NEXT BIG THING(NBT),BEB(838)!!!!'

aku sangat marah.sbb keta tercalar sikit.kalau dpt tau sape yang buat.aku dah bkr tgn dia pastu ganti dgn kaki tapir.pendek sikit.

fusarium solani said...

sabar jelah! memang manusia suka cari jalan mudah.

Caieja said...

::mimiko::
Kalau aku, aku nak gelek tangan die ngan roda troli tu. back and forth. kalau tak pun, kepung kete die ngan troli banyak2. hahaha...

::fusarium solani::
hehe... sabar tu mmg la sabar, tapi ini common sense. Macam mana ntah bole tak pikir org. Ishk...

boyam said...

macam keta wan zama jer..

ismihuahadafi said...

it is right to get pissed off on these petty things.Our people are growing into being more and more irresponsible, yet they dream of living a civilized world. shish..
If only people always think a few steps ahead of their actions, in every little thing they do..but No.
In the end, when these petty problems swell, they would deliberately blame whomever they see vulnerable. Every thing has its chain reaction, a domino effect...(Disgusted mode)