Monday, June 30, 2008

Meraikan posting yang ke-100!!!

Dari kite melangsungkan perasaan marah yg takkan sudah, marilah kite bersama-sama bergembira dgn ulangtahun posting ke-100 blog ini...

Kenapa saya perlu rasa gembira?
1. Sebab kelmarin saya diziarahi oleh Bonda tercinta.
2. Sebab saya dapat buku Sherlock Holmes dengan harga yang sungguh menyenangkan hati. Dan bahan bacaan ini dapat menampung stok bahan bacaan saya selama 2 bulan.
3. Sebab saya banyak kerja. Kalau saya takde kerja, bermakna saya tiada sumber pendapatan... Jadi biarlah macam ni.
4. Sebab ada terlalu banyak sebab utk berasa bahagia, dan gembira (walaupun selalu rasa nak jad Incredible Hulk).
5. Sebab blog ni dah melahirkan 100 posting... LOL... Budus jugak aku ni...

My wish untuk ulangtahun ini:
1. I want to learn to write properly. Encik Kam yang hensem dan Encik Amir yang jiwanya bebas, sila ambil saya jadi anak murid.
2. I want to learn to fight my fear.
3. I want to face the world with courage and pride. Hell 'NO' to stupido yang bakal menyusahkan idup gwe.

5 comments:

boyam said...

berkat.... selamat... hehehe

ismihuahadafi said...

Congrats on ur 100th posting! Mcm yg aku tgk dalam tv3 plak, 100 hari pemerintahan potpetpotpet....huhuh

happy2 always!!kuhkuhkuhkuh

Caieja said...

::ismihuahadafi::
Mekaseh... So kind of you.

Tapi siapakah anda bernama ismihuahadafi ini?

ismihuahadafi said...

saya adalah pengunjung blog illi..hehehe (dah bagi klue ye)
Biarlah rahsia...akan identiti ku ini hehehe

Caieja said...

::ismihuahadafi::
huhu... sungguh general sekali clue yang diberi... Dah la ada 2 Illi dalam list kenalan... 2-2 ada blog. probability for me o shoot it right is only about 20%. Ishk.. Takpelah... As long as you are happy, Ahlan wa sahlan...