Sunday, June 1, 2008

Token of Appreciation

::Kinokuniya::
Thanks to handsome uncle that gave us the coupon that entitled us 15% discount on selected items.

::7-Eleven::
Thanks for the 10 cent.

9 comments:

Tenno said...

"uncle botak buncit jual ikan kat tepi longkang" ... quote from someone but can't remember who!...
Ekekeke....

Caieja said...

::tenno::
nape org tu ckp mcm tu????

Tenno said...

entah...aku pun tatau nak jawab...
"lu pikir lah sendiri"...(nabil nyer tagline)...

p/s: spelling 'Tenno' tu...'T' shoulb be in capital letter...
(nanti SOP xleh nak approve :p)

Caieja said...

::tenno::
hahaha

sebab tu SOP tu duduk kat atas sekali. since this is my blog, aku lah blog owner, aku la reviewer dan akulah approver.

Plus, dalam SOP dah cakap, neglect the unnecessary. meaning, segala huruf besar dan kechil, kesalahan tatabahasa yang tidak keterlaluan perlulah diabaikan, sebab dah termaktub dalam SOP.

Inilah gunanya SOP.

D3mOn|c said...

huahhahha!!

Hail Caieja!!!

Long Live the Queen!!

huahahhah

Anonymous said...

uncle botak itu sgt hensem skali n wife dia omputih! dan saya yakin dia x buncit ;)

Caieja said...

::anonymous::

Aduhh... ni lagi sorang tak ikut SOP...

Sila baca SOP yer cik Anom.

Alaaa... aku tak nampak pakcik botak hensem tu... Aku rasa mata ku dipelihara, kalau tak aku mesti dah jatuh hati... hihi

Anonymous said...

lola: uncle botak, saya nak kupon jugak!discount 100%..FOC ok???awww...u look so sexy

uncle hensem: OF COURSE!!nah ambik ni..ada 10 kupon for lola.awwwwwwwwwwwwwww!!

tenno said...

tapi kan...
sape uncle botak tu?...
betol ke die hensem?...
(laku ke die jual ikan kat tepi longkang..pesal la tak jual kat pasar jer!!!)...