Tuesday, June 17, 2008

Madagascar Oh Madagascar

Gile... Marketing strategy tak hengat...

Yang pegi Madagascar dalam 10 org.
Yang confirm bakal manning the booth ada 4 org je (bukan org technical. So, aku tatau die nak cakap ape pasal business nih.)

Yang 6 org lagi (termasuk 2 org bkawan kotak) ?
Mari kite figure out sama2.
  1. Menghabiskan duit
  2. Menghabiskan beras
  3. Suke2 jalan2
  4. Honeymoon
  5. Business dinner
  6. And the list goes on...
Bukan recession dah dekat ke? Bukan kite kene ubah gaya hidup ke? Ape ni? Mana kepimpinan melalui teladan nih? Tukar pemimpin, tukar moto... cheshhh

::Note::
Aduh.... Abis seme title kene tukar, maklumlah dah ada editor... hihi... untuk keselamatan katanya...

6 comments:

jessica alba dlm pantang said...

..as expected..it's getting more and more ridiculous..(muahahahaaaa..aku plak yg naik gile kt sini, sampai bile2 pun x kn berubah la nampaknye..makin teruk ade la!)

tenno said...

wah!!kira bertuah la aku dapat bace first edition punyer sblm kena edit ^_^...

p/s: diorang patut bawak 'pokok' utk meriahkan booth kat sane :p

Caieja said...

::jessica alba dlm pantang::
hahaha... lucky u to be away. Haihz... Anyway, fun la jugak tgk derang spend the mooney.

::tenno::
ko ingat MAS kasik ke nak bawak 'pokok' christmas pegi sana??? Lagipun xmas lambat lagi...

Kak lin siap call aku lagi tu suruh edit... bertuah aku...

D3mOn|c said...

aduh..xperlu edit lah...

semalam kat tv, forum petronas, tv3 x edit pun sms penonton...

muhahahhhaahah

Caieja said...

::d3mon|c::
Konon telus la tu... o jgn tertipu ngan derang ni...

Lagipun, takde sape bole buang keje org yang hantar sms tu... lek lek sudah...

amri said...

ada pokok baru ke
ke 'pokok' tue
hehehhe
kesian 'pokok'...